Acrylnagels prijs

De Acrylnagels prijs verschilt per nagelsalon. Je hebt hele dure en wat goedkopere. Gemiddeld is de acrylnagel prijs per behandeling  tussen de €45 – €65 euro. Als je ervoor kiest om bij een ervaren nagelstyliste je acrylnagels te laten zetten, hangt er een anders prijs aan dan dat je het bij een minder ervaren styliste laat zetten, wat logisch is. Ook kan een ervaren styliste het in een kortere tijd doen.

De acrylnagel prijs verschilt ook  als je voor een  verlenging kiest. Daarnaast speelt de manicure ook een rol. Kies je voor naturel, babyboomer of een French manicure? Wil je liever een nailairt, Dat is de prijs voor acrylnagels laten zetten weer anders.

Gemiddelde acrylnagels prijs

  • Nude €30 – €40
  • Babyboom €35 – €40
  • French manicure €40 – €45
  • Geheel kleur €40 – €45

De acrylnagels prijs met als extra een nailairt, kost gemiddeld tussen de €5 – €10.

Acrylnagels opvullen prijs

Na 3 á 5 weken is het bij acrylnagels aan te raden om een nabehandeling te nemen en de nagels te laten opvullen. De prijs van een nabehandeling is gemiddeld tussen de €30 – €35 euro.

Wat er gebeurt na 3/4 weken is dat je nagelriemen meegroeien met je natuurlijke nagel en na een aantal weken een stukje van je nagel niet bedekt is met acryl. Hierdoor kunnen de nagels eerder breken. Daarom is een nabehandeling van belang.

Acrylnagels verwijderen prijs

Ook voor het verwijderen van je acrylnagels vraagt de nagelstudio een bedrag. Als je het zelf doet heb je een verschillende spullen nodig. We omschrijven op deze website meerdere methodes: acrylnagels verwijderen met aceton  of acrylnagels verwijderen zonder aceton. Bij de nagelstudio ben je ongeveer 25 euro kwijt voor het verwijderen van acrylnagels.