Acrylnagel design: Top 4 manicure trends voor de aankomende lente/zomer in 2019

Wil jij ook altijd mee gaan met de nieuwste trends? Ik ben op onderzoek gegaan en heb voor jou de top 4 acrylnagels design trends die deze lente/zomer gaan komen. Misschien past een van deze trends bij jou, zodat jij je alvast kunt voorbereiden!

Denk aan felle kleuren als roze en rood, doorschijnende nagels en stralend wit. Het gaat vooral om hand painted en cutomized figuurtjes in neon kleuren met een 90’s twist eraan. Initialen en letters van bekende designers op je nagels zetten wordt ook enorm populair.

  1. Acrylnagels designer prints
  2. Neon acrylnagels
  3. Marble nails
  4. Gemixte nagels

Acrylnagels design prints

Acrylnagels kan je nu prachtig laten zetten met jou favoriete designer merk erop. Dit zie je vooral momenteel bij bekende celebraties en influencers. Ben je zelf enorme fan van een bepaald merk of wil je graag iets uitdragen kies dan voor een acrylnagel design print.

Neon acrylnagels

Neon acrylnagelsNeon is een fashion trend die dit jaar weer een hype gaat geworden en het heeft ook zijn weg gevonden naar de nagels. Creëer zelf prachtige nagels met neon kleuren op je acrylnagels of gelnagels. Na de manicure heerlijk in de zon liggen met mooie neon nagels. Als je wilt opvallen, past deze trend goed bij jou!

neon-nagels

Marble nails

Marble, ook wel marmer in het nederlands herken je vast wel van je badkamertegels of keuken eiland. Nu kan je marble ook terug vinden ook op je nagels! Mix het met de kleur die jij mooi vindt en tada! Met als resultaat je eigen marble nails. Waarom bij een salon je acrylnagels laten zetten als je zelf marble nails  kan creëren? Zie hier hoe je het gemakkelijk zelf thuis kunt doen!

Gemixte nagels

Ten slot, de gemixte nagels! Een kleurtje kiezen is een van de leukste momenten als je je nagels laat zetten, maar ook meteen het moeilijkst. Kiezen tussen de talloze kleuren nagellak kleuren, welke kies je? Er is een oplossing! Met gemixte nagels combineer je, je favoriete kleuren samen. Je kunt het zo gek maken als wilt.

acrylnagels-mixed-nails