Wat is een French manicure acryl?

French manicure acryl is een trendy klassieker. Een French manicure op gel of acrylnagels is te herkennen aan de witte halvemaan aan de bovenkant van de nagels en de rest van de nagel die naturel is gelakt. Het geeft je nagels een verzorgende maar ook natuurlijke uitstraling. Het kan worden aangebracht op je eigen natuurlijke nagels maar je kunt er ook voor kiezen om jouw nieuwe acrylnagels te voorzien voor een make over.

Waar komt de French manicure vandaan?

Echt “French” is het niet. De French manicure komt oorspronkelijk uit Amerika en werd in 1976 voor het eerst op de rode loper getoond. Door de nagels de verzorgde uitstraling de geven maar redelijk eenvoudig op te maken werd de aandacht meer de kleding van de modellen gelegd. Ideaal dus voor als je jouw outfit wilt laten stralen!  

Acrylnagels French manicure

Na het zetten van acrylnagels [OvO1] worden eerst de nagels nagel gelakt in een natuurlijk kleurtje zoals lichtroze, nude of een perzik kleur. Als de nagellak opgedroogd is wordt het randje van je nagel stralend wit gelakt. Het geeft je nagels een natuurlijk en prachtige verzorgde uitstraling.

Voordelen van een French manicure

  • Een gezond en natuurlijke uitstraling
  • Past bij elke outfit die je wilt dragen
  • Makkelijk te zetten